Barn og unge
Menigheten er for alle ikke minst barn og unge. Barn og unge er viktig del av gudstjenesten og andre arrangementer. Noen ganger er barn og unge samlet for seg selv. Storbymenigheten har følgende opplegg særskilt for barn og unge:

SØNDAGSSKOLEN
Det er søndagsskole på hver gudstjeneste for barn opp til ca. 14 år. Barna er med i første del av gudstjenesten. De går til søndagsskolen før talen og kommer alltid tilbake for å være med og feire nattverd.

TWEENS
Menighetens 10-14 åringer samles en fredagskveld i måneden til tweens. På tweens starter kvelden med en lek eller aktivitet inne eller ute. Vi samtaler om aktuelle temaer, spiser sammen og avslutter alltid med kveldsbønn og å lese fra Bibelen.

KONFIRMANTENE
Menighetens konfirmanter har felles undervisning med konfirmantene fra de andre Frikirke-menighetene i Oslo-området. Undervisningen begynner i september og avsluttes i april. Selve konfirmasjonen er i mai.
Du trenger ikke å være medlem i Frikirken for å konfirmere deg her.

FRIKIRKENS BARN OG UNGE - FRiBU
Barne-og ungdomsarbeidet i Frikirken er organisert i FriBU. FriBu er en selvstendig organisasjon. Også alt arbeidet for barn og unge i Storbymenigheten drives av FriBU. Vi kaller det barneteamet.
18. november 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Frikirken Powered by Agrando